Skal jeg hjelpe deg finne ut hva du trenger?

Legg igjen ditt navn og mail og du kommer videre til en gratis test som vil gi deg svar på hva som kan være nyttig for deg.

Hvem er Ane Hagen?

For 20 år siden fattet jeg, helt tilfeldig, interesse for følelser som kunne oppstå mellom to mennesker som ble kjent via en digital møteplass. For meg var det starten på en karriere jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle ha 20 år senere.

Fra avatarer og nick, til ekte bilder og fullt navn. Den digitale måten å treffe noen på har gått fra å være anonymt og trygg, til utleverende og farlig. 

Samfunnet har også utviklet seg enormt og det er vanskelig å bli lagt merke til en verden der alle er så synlige og alle roper så høyt. 

Samtidig er vi mer sårbare enn før, og perfektsjonismen rundt oss gjør det vanskelig å tørre kjenne på de ekte følelsene som er nødvendig for å finne den gode og trygge relasjonen. 

 

Engasjementet og lidenskapen min kommer på bakgrunn av min egen reise, men også samtalene jeg har hatt med flere 100 single de siste 20 årene. 

Jeg har alltid elsket utfordringer og etablering av gode løsninger, og for meg ble det viktig å finne ut hvordan jeg kunne skape ro og orden i noe som bare ble mer og mer kaotisk og vanskelig. 

 

De siste 15 årene har jeg skrevet haugevis av artikler, vært brukt masse i media om dating, skrevet bok om nettdating og utviklet nye og bedre metoder og systemer for single å finne den rette for seg. 

 

Matchmakingbransjen i Norge, mitt hjertebarn!

 

I snart 3 år har jeg utdannet nye matchmakere i landet vårt. Det å bidra til at et nytt yrke kommer frem og får rotfeste er utrolig gøy men også noe som jeg ser på som absolutt nødvendig. Det blir vanskeligere og vanskeligere å finne den rette, og vi har stort behov for flere dyktige matchmakere og datingrådgivere som kan bidra til mindre kaos og mer kjærlighet. Gjennom Match Me Matchmaking bidrar jeg til en større sikkerhet for kunder som ønsker å bli matchet av sertifiserte matchmakere som jeg går god for.  

LES MER OM MATCHME MATCHMAKING

Skal jeg hjelpe deg finne din store kjærlighet?

Ta testen min helt øverst på siden her, for at jeg kan kunne hjelpe deg raskt med den tjenesten som passer best for deg. For alle andre henvendelser kan jeg kontaktes på ane@anehagen.com eller via min private facebook profil:

REFERANSER:

"Hei! Fikk mail i dag om at jeg er registrert i MatchMe.no. Jeg svarer bare for å fortelle at jeg ikke lenger har behov for å være registrert der. I fjor møtte jeg en fantastisk flott mann på Tinder, og vi er nå kjærester. Jeg må innrømme å ha lest e-postene fra deg meget nøye, og benyttet meg av dine gode råd. Hadde jeg ikke hatt rådene som "støtte" i fjor, hadde jeg aldri kommet dit jeg er i dag. Jeg har tidligere bare vært involvert i "badboys", noe som har endt med mye smerte og tapt selvtillit. Etter å ha fulgt med på webinar og diverse artikler fra deg, klarte jeg å snu det hele. Jeg begynte å lete etter helt andre mennesketyper, og der dukket han plutselig opp i fjor høst. Vi har det utrolig fint, og planlegger nå å flytte sammen. Jeg må konstant jobbe med meg selv, men det er der problemet har vært, så da er det absolutt noe jeg bør klare. Takket være deg ble jeg bevisst på det. Har ikke betalt en krone for dine råd, så føler jeg skylder deg en stor takk. Lykke til videre i arbeidet du gjør. Mvh. Anne"

Anne
Tidligere registrert på Matchme

"Jeg oppdaget Ane i ett intervju i VG. Jeg tok kontakt med henne og fikk raskt svar og super hjelp med profil og valg av profilbilder å bruke på Match.com. Jeg hadde også en 45 minutters samtale med Ane som var veldig nyttig. Jeg fikk stor respons og etter kun 2 ½ uke logget jeg av Match.com etter å ha funnet en match. Alltid rask og nyttige innspill fra Ane i forbindelse med treffer og dater."

Eirik
Tidligere kunde av Datingpakken

"“Jeg var kandidat hos Matchme og ble kontaktet av Ane i juli angående en date med en av kundene hennes. Hun mente det var bra match og hun var 100% sikker på at det ble full klaff med en gang. Jeg lo litt, og tenkte; jeg har datet mange de siste årene, jeg er kresen, bevisst, jeg vet hva jeg ser etter og det skal mye til å komme gjennom nåløyet mitt. Ane kjenner meg og mine kriterier, men hun kjenner meg da vel ikke bedre enn jeg kjenner meg selv…? Jeg fikk en sms; «Han henter deg tirsdag kl 15.00». Første daten gikk bra, vi gjorde en aktivitet og det føltes behagelig å være sammen med han. Jeg kom hjem og satt med en god følelse, fy flate hun er god, dette føles annerledes og han er så annerledes fra guttene jeg har møtt på egenhånd. Jeg sendte Ane en melding etterpå; «Det var gøy! Jeg liker han og vil møte han igjen». Da kastet hun ballen til oss, vi møttes ca 2 ganger i uken i starten, og hyppigere etter hvert. Det tok nøyaktig 7 uker før vi offisielt var kjærester. Nå har jeg funnet mannen i mitt liv, den mest fantastiske mannen jeg noen gang har møtt. Jeg er stormende forelsket og har aldri hatt det bedre. Ane åpnet øynene mine og lot meg se utenfor boksen jeg hadde vært i altfor lenge. Jeg fikk muligheten til å møte gutter utenfor mitt eget nettverk og de trygge, vante omgivelsene. Det var fint å ha en person på sidelinja å snakke med, og jeg satte pris på engasjementet og effektiviteten i startfasen. Hun er dyktig i sitt felt og jeg får fort følelsen av at hun vet hva hun driver med. Hun stiller de rette spørsmålene og får meg til å tenke på en annen måte når jeg har låst meg i et tankemønster. Jeg er evig takknemlig for Ane; hun ga meg min store kjærlighet."

Anette
Tidligere MatchMe medlem

Finn Drømmemannen - fantastisk onlinekurs start 1 Januar 2018!

Bli en del av en gruppe 50 kvinner som sammen skal finne sin drømmemann! I løpet av 5 uker får dere oppskriften og veiledningen dere trenger av meg, og dere lærer av hverandre slik at dere styrkes som single flotte kvinner. Drømmemannen vil ikke ha sjans når du er ferdig med dette kurset, og du vil se enorme resultater på datingen din!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Få gratis råd og tips fra meg?

Følg meg og få gode tilbud på tjenestene mine og tips og råd innen dating hver uke. 

Close

50% Complete

Tinderguide med gode tips og 5 smarte grep.

Legg igjen navn og e-mail og tykk på knappen så får du guiden med en gang.