Vil du være på min VIP liste?

Få gode tilbud på tjenestene mine og tips og råd om dating rett i postkassen din. 

La meg hjelpe deg finne din perfekte match!

For 20 år siden fattet jeg, helt tilfeldig, interesse for følelser som kunne oppstå mellom to mennesker som ble kjent via en digital møteplass. For meg var det starten på en karriere jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle ha 20 år senere.

Fra avatarer og nick, til ekte bilder og fullt navn. Den digitale måten å treffe noen på har gått fra å være anonymt og trygg, til utleverende og farlig.

Min jobb de siste årene har vært å utvikle nye og bedre metoder som tar hensyn til de singles følelser og personlige behov. 

ALLE GODE TING ER 3 - Her er mine 3 tjenester for deg som er singel, og som ønsker en kjæreste.

MATCHME - NÅR DU VIRKELIG ER KLAR FOR DEN RETTE FOR DEG.

Lei av useriøse "single", og mange dårlige dater?

MatchMe er en datingtjeneste for deg som virkelig er klar for en ny kjæreste. Vi har KUN seriøse single i vår database og vi har profesjonelle matchmakere som introduserer medlemmene til hverandre. I hvor stor grad du ønsker at matchmakerne skal jobbe for deg, bestemmer du ut i fra hvilket medlemskap du velger. 

Les mer om datingsiden og de 4 forskjellige medlemskapene på www.matchme.no 

Registreringen er helt GRATIS og uforpliktende. 

 

LES MER OM MATCHME
LES MER OM MATCHME VIP TOTAL

EXCLUSIVE CLUB - NÅR DU VIL TREFFE LIKESINNEDE

Eksklusiv Datingklubb for mennesker med høy partnerverdi.

Alle som er VIP PLUSS eller VIP TOTAL medlemmer hos MatchMe har også mulighet til å værer med i min eksklusive datingklubb for mennesker med høy partnerverdi.

Her vil mennesker med høye krav og god mental balanse treffes, i den virkelige verden på lukkede medlemsmøter. 

For å bli medlem må du sende en søknad og jeg håndplukker de jeg tenker har det som skal til, og som passer inn i klubben slik den er nå. 

Er du ikke VIP PLUSS eller VIP TOTAL vil du kunne bli med i klubben ved å betale innmeldingsavgift på 5000,- Denne gir evig medlemskap i klubben og invitasjoner til eventer og private dater med andre medlemmer. 

START SØKNADSPROSESSEN
LES MER OM EXCLUSIVE CLUB

DATINGPAKKEN - NÅR DU VIL GJØRE JOBBEN SELV, MED LITT HJELP.

Få eksperthjelp til å få det beste resultatet når du dater.

Min hverdag består av å analysere og studere menneskelige relasjoner og finne løsninger på de problemene som oppstår i oss og rundt oss når følelser oppstår. 

Ved å bestille Datingpakken får man min ekspertise med som en ekstra trygghet både når det kommer til profilering, hva man skal se etter og ikke minst hvordan man på best mulig måte får vist sine beste sider i en tidlig datingfase.  Jeg følger deg fra du bestemmer deg for å finne en kjæreste til du har funnet kjæresten. 

 

LES MER OG BESTILL DATINGPAKKEN

REFERANSER:

"Hei! Fikk mail i dag om at jeg er registrert i MatchMe.no. Jeg svarer bare for å fortelle at jeg ikke lenger har behov for å være registrert der. I fjor møtte jeg en fantastisk flott mann på Tinder, og vi er nå kjærester. Jeg må innrømme å ha lest e-postene fra deg meget nøye, og benyttet meg av dine gode råd. Hadde jeg ikke hatt rådene som "støtte" i fjor, hadde jeg aldri kommet dit jeg er i dag. Jeg har tidligere bare vært involvert i "badboys", noe som har endt med mye smerte og tapt selvtillit. Etter å ha fulgt med på webinar og diverse artikler fra deg, klarte jeg å snu det hele. Jeg begynte å lete etter helt andre mennesketyper, og der dukket han plutselig opp i fjor høst. Vi har det utrolig fint, og planlegger nå å flytte sammen. Jeg må konstant jobbe med meg selv, men det er der problemet har vært, så da er det absolutt noe jeg bør klare. Takket være deg ble jeg bevisst på det. Har ikke betalt en krone for dine råd, så føler jeg skylder deg en stor takk. Lykke til videre i arbeidet du gjør. Mvh. Anne"

Anne
Tidligere registrert på Matchme

"Jeg oppdaget Ane i ett intervju i VG. Jeg tok kontakt med henne og fikk raskt svar og super hjelp med profil og valg av profilbilder å bruke på Match.com. Jeg hadde også en 45 minutters samtale med Ane som var veldig nyttig. Jeg fikk stor respons og etter kun 2 ½ uke logget jeg av Match.com etter å ha funnet en match. Alltid rask og nyttige innspill fra Ane i forbindelse med treffer og dater."

Eirik
Tidligere kunde av Datingpakken

"“Jeg var kandidat hos Matchme og ble kontaktet av Ane i juli angående en date med en av kundene hennes. Hun mente det var bra match og hun var 100% sikker på at det ble full klaff med en gang. Jeg lo litt, og tenkte; jeg har datet mange de siste årene, jeg er kresen, bevisst, jeg vet hva jeg ser etter og det skal mye til å komme gjennom nåløyet mitt. Ane kjenner meg og mine kriterier, men hun kjenner meg da vel ikke bedre enn jeg kjenner meg selv…? Jeg fikk en sms; «Han henter deg tirsdag kl 15.00». Første daten gikk bra, vi gjorde en aktivitet og det føltes behagelig å være sammen med han. Jeg kom hjem og satt med en god følelse, fy flate hun er god, dette føles annerledes og han er så annerledes fra guttene jeg har møtt på egenhånd. Jeg sendte Ane en melding etterpå; «Det var gøy! Jeg liker han og vil møte han igjen». Da kastet hun ballen til oss, vi møttes ca 2 ganger i uken i starten, og hyppigere etter hvert. Det tok nøyaktig 7 uker før vi offisielt var kjærester. Nå har jeg funnet mannen i mitt liv, den mest fantastiske mannen jeg noen gang har møtt. Jeg er stormende forelsket og har aldri hatt det bedre. Ane åpnet øynene mine og lot meg se utenfor boksen jeg hadde vært i altfor lenge. Jeg fikk muligheten til å møte gutter utenfor mitt eget nettverk og de trygge, vante omgivelsene. Det var fint å ha en person på sidelinja å snakke med, og jeg satte pris på engasjementet og effektiviteten i startfasen. Hun er dyktig i sitt felt og jeg får fort følelsen av at hun vet hva hun driver med. Hun stiller de rette spørsmålene og får meg til å tenke på en annen måte når jeg har låst meg i et tankemønster. Jeg er evig takknemlig for Ane; hun ga meg min store kjærlighet."

Anette
Tidligere MatchMe medlem

Skal jeg hjelpe deg finne ut hva du trenger?

Legg igjen ditt navn og mail og du kommer videre til en gratis test som vil gi deg svar på hva som kan være nyttig for deg.

BLOGG MED MINE TANKER & REFLEKSJONER:

Mine tanker om dating + livet som datingrådgiver og matchmaker.

Gjennom bloggen min deler jeg mine personlige opplevelser og betraktninger og gir innblikk i hvordan mitt liv egentlig er. Oppturer og nedturer og mye galskap. Som i sommer når jeg var dommer i en kyssekonkurranse!

GÅ TIL BLOGGEN FOR Å LESE MER

Jobbe sammen med meg?

I 2 år har jeg nå utdannet Matchmakere som jeg samarbeider med og delegerer kunder til. Gjennom Matchmaker Akademiet kan du bli selvstendig matchmaker og bli med i en bransje i vekst og et nettverk av fantastiske mennesker som ønsker deg samme som deg. Skape mer kjærlighet i verden.

Close

50% Complete

Tinderguide med gode tips og 5 smarte grep.

Legg igjen navn og e-mail og tykk på knappen så får du guiden med en gang.