Match Me (spleis meg)

EN ANNERLEDES DATINGSIDE

 

Lei av useriøse "single" og mange dårlige dater?


Vi tenker kvalitet kontra kvantitet. Vi har ikke den største databasen av single, men vi har den største databasen av KUN single som ønsker seg kjæreste. Hos oss blir du presentert for single som kan passe til deg. Du leter ikke - vi finner til deg. I tillegg får du personlig oppfølging og hjelp til å ha de beste bildene og den beste presentasjonen av deg selv når du er VIP.

1.


 

DU LETER IKKE. VI FINNER TIL DEG.

Når du har registrert din profil hos oss, så er jobben din egentlig gjort. Mens vi matcher din profil opp mot andre single i systemet kan du gjøre det du måtte like å gjøre. Vi roper ut hvis en som passer til deg dukker opp. 

2

 

 

INGEN SVEIPING, INGEN MASING. INGEN USERIØSITET.

Hos oss handler det om en ting: Å finne en livspartner. Du som er singel registrerer deg for at det skal bli en virkelighet. Du er ikke ute etter oppmerksomhet, bekreftelse eller for å konkurrere med venner om hvem som får flest matcher. Du ønsker å finne din store kjærlighet og kun det. 

3

 

 

EKTE & ÆRLIG MATCHING.

Hos oss kan du ikke lure systemet. Selv om du skriver ting som ikke er sant, så vil det bli oppdaget når vi manuelt går gjennom profilen din og tar en telefonsamtale med deg. Vi er ute etter å skape forhold som varer. Derfor bruker vi både maskinelt matchingsystem for sorteringsprosessen, og profesjonelle matchmakere til å se hvem du virkelig kan passe med. På den måten blir du introdusert til noen som virkelig kan passe til deg. 

 4.


DU SLIPPER Å LURE. VI FINNER UT FOR DEG.

I vårt system har vi oversikt over alle som skal på date og sender et tilbakemeldingskjema dagen etter. Da vet vi og du hvordan dette kan utvikle seg videre. Du slipper lure på hva den andre føler og tenker. Du slipper også å avvise. Det kan vi gjøre for deg.

TØR DU VÆRE ÆRLIG MED OSS?

Ingen er perfekte. Vi søker deg som tør være ærlig om det du ikke er fornøyd med ved deg selv. Deg som forstår at et forhold ikke er en dans på røde roser. Vi søker deg som kanskje ikke vet om du tør gå inn i en relasjon igjen, men kjenner at lysten på en kjæreste er større enn frykten. Du vil prøve. Og vi vil motivere deg og holde deg i hånda hvis det er nødvendig. Velkommen til den nye måten å treffe noen på via nettet. Velkommen til Match-Me! 

REGISTRER DEG GRATIS OG UFORPLIKTENDE
MEDLEM? LOGG INN
HVILKE MEDLEMSKAP HAR VI? LES OM VÅRE MEDLEMSKAP

Lyst på tips og råd til deg som er singel hver søndag?


Hver søndag sender initiativtaker Ane Hagen ut en søndagsmail til alle som er registrert på søndagsmail-listen. Registrer deg gjerne du også. Du får kun mail hver søndag og kan når som helst melde deg av.

Close

50% Fullført

DU ER SNART REGISTRERT

Fyll inn navn og e-mail og trykk deg videre så får blir du sendt til registreringskjema.