FÅ DET BESTE UTGANGSPUNKTET FOR DATINGEN DIN

1.

 

 

FÅ OVERSIKT FØR DU SETTER I GANG.

Ved å ha en 45 min telefon/skype samtale med Ane vil du å en god oversikt over hva det er du trenger for å ha det bra i en relasjon, og dermed også hva du bør vektlegge når du skal lete etter en partner.

2

 

 

PROFILHJELP FOR BEDRE OG RASKERE RESULTATER.

Det å la Ane se på profilen din og veilede deg til hva slags bilder du bør bruke og hvordan teksten din bør se ut, er supernyttig. Hvorfor prøve og feile på egenhånd når du kan lykkes med en gang?

3

 

 

HVEM HVA HVORDAN.

 

Det er mange følelser som oppstår når man skal sette i gang å finne den rette. I tillegg kan man bli usikker og redd for å si eller gjøre noe feil. Det å kunne kontakte Ane når som helst er en trygghet som også gir nyttig kunnskap. Med datingpakken har du rett og slett en datingrådgiver i lomma. 

NETTKURS INKLUDERT!

Inkludert i DATINGPAKKEN får du også nettkurset Bedre Dating. Dette kurset tar deg med gjennom hele prosessen med å bli klar, lete, finne og beholde en kjæreste. I tillegg til masse gode tips, mini kurs for bedre selvfølelse og masse mer. Nettkurset koster ordinært 1499,- men er inkludert i Datingpakken.

Hvis du ikke vet hvem Ane er, så er hun Norges mest profilerte Datingrådgiver og Matchmaker. Hun har masse kunnskap om nettdating, profilering og de følelsesmessige utfordringene som oppstår under dating. De siste 10 årene har hun hjulpet 100 vis av single få det resultatet de ønsker seg. 

LES MER OM ANE FØR DU BESTEMMER DEG

TILBAKEMELDING:

 

 

Jeg oppdaget Ane i ett intervju i VG.  Jeg tok kontakt med henne og fikk raskt svar og super hjelp med profil og valg av profilbilder å bruke på Match.com. Jeg hadde også en 45 minutters samtale med Ane som var veldig nyttig.  Jeg fikk stor respons og etter kun 2 ½ uke logget jeg av Match.com etter å ha funnet en match.  Alltid rask og nyttige innspill fra Ane i forbindelse med treffer og dater. 

Eirik

 

BESTILL DATINGPAKKEN OG KOM I GANG MED EN GANG!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.