KREVER DU MER AV EN PARTNER ENN GJENNOMSNITTET?

Samarbeid mellom Norges største datingside for seriøse single, og Datingrådgiver & Matchmaker Ane Hagen har gitt single med høy partnerverdi en arena å møtes. Klubben har en innmeldingsavgift på 5000,-  Dette er et engangsbeløp som gir evig medlemskap. Medlemskapet gir tilgang til matching innad i klubben, deltagelse på sammenkomster kun for klubbmedlemmene og oppfølging av Ane Hagen.

BONUS: Ut året inkluderer også medlemskapet VIP medlemskap på datingsiden MatchMe.no (dette har en verdi av 899,- i måneden)

Påmelding middag Oslo 28/10 Start registreringen

HVA ER HØY PARTNERVERDI?

Single med høy partnerverdi har det bra med seg selv. De er stort sett tilfreds med livet og tar utfordringer når de dukker opp. Single med høy partnerverdi er ikke redd for å gå inn i en relasjon, eller gi av seg selv for å få en relasjon til å fungere. De vet hva de vil ha, det vet sin egen verdi og de tar ikke til takke med.

Gjennom felles lukkede arrangementer for medlemmene blir man introdusert til hverandre på en mer naturlig måte. Man får se hverandre og kjenne på følelser, tanker og attraksjon, samtidig som man får en pekepinn av Ane hvem som kan passe for noe langvarig og ikke.

I tillegg er det mange single som ønsker et nytt nettverk av andre i samme situasjon. Noen å finne på kjekke ting med før de har funnet den livspartneren de ser etter. Felles arrangementer foregår fra høsten 2017 i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Men det er ikke bare via felles arrangementer at man blir introdusert. Ane går hele tiden gjennom medlemslistene og introduserer de som hun tenker kan passe, ut i fra de tingene hun ser på som viktige.

Vi kaller metoden Matchmaking Light.  Du får eksperthjelp til å stå for matchingen, og se de tingene som du kanskje ikke ser selv,  men du betaler ikke like mye som hvis du ansetter en matchmaker til å lete spesifikt til deg. Ved å samle likesinnede mennesker i en klubb, er dette mulig og kan også vise seg å være mer effektiv for alle parter.

 

START SØKNADSPROSESSEN

En levende klubb av likesinnede mennesker.

Medlemmene i Exclusive Club kommer og går. Det er også hele poenget med klubben. Her skal ikke single mennesker samles i en stor klubb, men de skal bli med i klubben for å finne noen de passer med og så gå ut av klubben igjen. Siden April 2017 har 7 par blitt skapt og denne høsten satser vi på rekord tall.

Hvem finner du i klubben nå?

Fellestrekk for de som er i gruppen i dag, er at de er glade i det gode liv. De liker å ha det bra med seg selv og livet de lever, og de er tilfreds med hverdagen. Det eneste de savner er den gode partneren som de kan nyte livet sammen med. Aldersgruppen i dag er 35-65 med hovedvekt på single mellom 45 og 55. 

Neste treff: Medlemsmiddag i Oslo 28/10

Kun for medlemmer. Du må ha fått godkjent søknad og betalt innmeldingsavgift i klubben for å kunne være med på arrangementer.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.