LAR FLOTTE SINGLE MØTES

Når du er kongruent, så er du i samsvar med deg selv. Det du sier, det gjør du. Den du sier du er, den er du. For å finne den rette for deg trenger du ikke være perfekt, du trenger bare være ærlig. Dette er det vi lever etter når vi matcher mennesker. Enten via vår fantatiske datingside MatchMe, eller via Exclusive Club. Hva som passer best for deg, vet du best selv, men vår grunnlegger og pådriver Ane Hagen kan hjelpe deg med valget ditt.

BLI MED I EN EKSKLUSIV DATINGKLUBB

Exclusive Club er for deg som vet hva du søker etter, har høye krav men som også er Kongruent og med høy partnerverdi selv. Dette er ikke en klubb hvor hvem som helst kan melde seg inn, men medlemmene blir håndplukket av Datingrådgiver og Matchmaker Ane Hagen. Det er også mulig å sende inn søknad for å bli med.

Gå inn på www.exclusiveclub.no for mer informasjon. 

Spørreundersøkelse 2017:

Sommeren 2017 gjorde Kongruent en undersøkelse bland single på nettet. Resultatet viste behov for nye tjenester og metoder å finne den rette på.

Ønskene passet godt til Kongruent sin ideologi hvor ærlighet er midtpunktet. Hovedfokuset må være på menneskes verdi, holdninger og ønsker for hvordan livet skal leves. 

Respekten for individualismen vi alle omgir oss er også viktig å ta hensyn til.  Alle Kongruent sine tjenester har ett formål. Å skape forhold som varer.

MatchMe - Matchmaking 2.0

Gjennom MatchMe.no har du 3 muligheter for å bli matchet med den rette for deg. Kongruent sin oppskrift ligger i grunn, og matchmakerne har blitt sertifisert i denne oppskriften. Men du velger selv hvor aktivt du vil gå inn for å bli matchet. 

GÅ TIL MATCHME OG LES MER OM TJENESTEN

"Alt det man tror er viktig blir uvesentlig hvis man ikke beundrer og respekterer partneren sin."

Ane Hagen - Grunnlegger av Kongruent

Jobbe som Matchmaker?

I tillegg til datingtjenestene drifter også Kongruent Matchmaker Akademiet. Akademiet gir matchmakere det grunnlaget de trenger for å være god matchmakere og samtidig etablere ett nettverk av matchmakere for å forenkle arbeidet over tid. 

Akademiet tilbyr også en sertifisering og opplæring for de som ønsker å tilby en ekstra sikkerhet for kundene sine og muligheten til å være med i MatchMe nettverket av dyktige matchmakere.

GÅ TIL MATCHMAKER AKADEMIET

MELD DEG PÅ GRATIS NYHETSBREV

FÅ SISTE NYTT FRA DATINGBRANSJEN + GODE RÅD OG GRATIS TIPS.


Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.