Drømmer du om å hjelpe mennesker finne sin store kjærlighet? 

Matchmaker Akademiet er en 5 ukers utdannelse via nettet, for deg som ønsker å jobbe som matchmaker. Du kan begynne når som helst og ta studiet i eget tempo, men det anbefales å ta en modul i uken.

ALT DU TRENGER FOR Å BLI MATCHMAKER.

Akademiet inneholder alt du trenger av kunnskap for å starte din egen bedrift og også starte opp som matchmaker. Kunnskapen er lagt opp med en 5 ukers plan i tillegg til en gruppe på Facebook hvor du kan stille spørsmål og dele erfaring med andre som tar Akademiet sammen med deg. 

Innholdet i kurset er delt opp i seksjoner og det legges til nytt materiale hele tiden. Når du har bestilt har du tilgang til kursområdet i 12 måneder.

MØT DIN VEILEDER

Ane Hagen er Norges mest profilerte datingrådgiver og matchmaker. Hun har 15 års erfaring fra datingbransjen og startet rådgivningstjenesten datinghjelp.no i 2007. I 2009 oppdaget hun Matthew Hussey og gjennom han utviklet hun en enorm kunnskap rundt de mest vanlige feilene vi gjør når vi skal treffe noen. I dag er Hussey en av verdens mest kjente datingrådgivere for kvinner, og kunnskapen Ane fikk via han er med på å skape de resultatene hun i dag har via jobben sin.

I 2012 bestemte hun seg for å satse på matchmaking i tillegg til datingrådgivning. Hun brukte 3 år på å studere faget og få kunnskap via et nettverk av andre matchmakere i USA og England.

Kongruent ble til i 2015 og gjennom 2 år etablerte hun Norges største matchmakingselskap med kontorer i Oslo og Stavanger og flere ansatte. Erfaringene hun fikk gjennom de to årene er enormt verdifulle, og den erfaringen sammen med konkret grunnleggende kunnskap om bransjen gjør Matchmaker Akademiet til et av verdens beste sertifiseringer for matchmakere.

KUNNSKAP & NETTVERK

Ane deler sine beste tips på hvordan skaffe et godt nettverk og hele tiden opparbeide ny kunnskap via konferanser og kurs for datingrådgivere og matchmakere. Kunnskapen hun har fått gjennom deltagelse deler hun også.

MEDIA & MARKEDSFØRING

Under ekstramaterialet i Akademiet er det en egen seksjon hvor Ane deler sine best tips for å komme i kontakt med journalister, skape blest om bedriften og håndtere vanskelige spørsmål på best mulig måte.

DRIFT & KUNDEBEHANDLING

Gjennom Akademiet vil du lære alt rundt oppstart, drift og veldlikehold av bedriften din. Ane deler også sin ideologi når det kommer til god kundebehandling for resultatgivende arbeid på en god og ærlig måte.

EGEN DATINGSIDE FOR MATCHING.

Velger du å ta sertifiseringen i tillegg til Akademiet får du tilgang til datingsiden MatchMe og kan matche dine kunder med medlemmene på datingsiden. Datingsiden er oversiktlig og enkel å bruke og har et ekstremt godt matchingsystem som forenkler jobben din som matchmaker veldig.

ER MATCHMAKING NOE FOR DEG?

TA VÅRT GRATIS FORKURS FOR Å FINNE UT OM YRKET ER NOE FOR DEG.

"Let’s all live inspired lives, and change the world!"

Tony Horton
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.