Match Me Matchmaking - din trygghet når du skal ansette en matchmaker.

Match Me Matchmaking er et samarbeid mellom Ane Hagen som driver Matchmaker Akademiet, og matchmakerne som har tatt utdannelsen sin der. Det gir deg en trygghet om at du blir matchet av de beste i bransjen med det største nettverket av single og den bredeste erfaringen på matchmaking. Hvis du ønsker å ansette en matchmaker så tar du direkte kontakt med Ane på ane@anehagen.com som vil gi deg svar på det du lurer på og formidle deg til den matchmakeren som passer best til deg. 

3 GODE GRUNNER TIL Å ANSETTE EN MATCHMAKER

Ane Hagen

Ane har 20 års erfaring med forhold som skapes via teknologiske verktøy som sosiale medier og nettdatingsider. Hun har jobber som matchmaker siden 2012 og startet Matchmaker Akademiet i 2015.  Utenom jobben som matchmaker, jobber hun med å utvikle nye og bedre verktøy som forenkler arbeidsdagene til matchmakere over hele verden, og utdanner nye matchmakere gjennom akademiet.  

Anne G Søreide (Oslo/Akershus)

Anne har jobbet med å skape kontakt mellom mennesker gjennom Icebraker.global i mange år. Hun brenner for å utvikle gode verktøy og produkter som gjør det enklere for oss å ta kontakt med hverandre. Spesielt ensomme og single. På bakgrunn av hennes dyktige kompetanse i faget er hun Anes høyre hånd og ansvarlig for kundene i Oslo. Hun er ferdig med Matchmaker Akademiet modul 1 og begynner på modul 2 i Januar 2018. 

Greta Høiland

Greta har alltid vært interessert i andre menneskers ve og vel og hennes største styrke som matchmaker er den gode intuisjonen. Hun har etter et rikt arbeidsliv funnet roen som alternativ «behandler» og kombinasjonen av dette og matchmaking er rett og slett perfekt. Hun er ferdig med Matchmaker Akademiet modul 1 og begynner på modul 2 i Januar 2018.

Kristin Evjen

Kristin er sexolog, og har en enorm kunnskap om menneskelige relasjoner. Hun brenner for en forståelse for hvorfor mennesker reagerer som de gjør, noe som en stor del av grunnoppskriften til Ane. Kristin er ferdig med Matchmaker Akademiet modul 1 og begynner på modul 2 i Januar 2018.

Referanser fra kunder som har sagt "Spleis meg", og så har vi gjort det:

TOR + ASTRID = SANT

“Kjæreste Ane.

Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg skal formulere dette brevet. Jeg tror jeg har avventet en god stund, bare for å forsikre meg om at forholdet vårt fortsatt gikk i riktig retning. Det var jo ikke helt rosenrødt i begynnelsen som du kanskje husker. Jeg har vel fryktet at mine demoner skal skape flere problemer for oss. Men her sitter vi. Side om side. 6 måneder etter at vi ble introdusert for hverandre gjennom deg.

Jeg innrømmer at det var tøft å være kunde hos deg den første tiden. Utålmodigheten og frustrasjon over at så lite skjedde. Det var vel en sjanse man tok når man ble med på noe som var så nytt. Menn på min alder som vil treffe noen er jo også veldig vanskelig å finne. Jeg vet dere lette iherdig, men det var tøft når måned etter måned gikk uten resultat.

Så kom dagen. Du hadde funnet en kandidat du tenkte kunne passe. Vi møttes og vi diskuterte og jeg fikk en presentasjon. Jeg gledet meg til å treffe han. Fikk forventninger. Så trakk han seg. Han var ikke klar. Jeg vurderte å trekke meg. Det ble for mye for meg. Men du holdt meg fast og beroliget meg om at dette kom til å gå bra. At jeg måtte holde ut litt til.

3 måneder senere hadde vi vært gjennom både en og to presentasjoner til. Ingen falt helt i smak. Du opprettholdt dialogen med min “favoritt” og på merkverdig vis klarte du å få han til å gå med på ett treff. Siden den dagen har det vært oss. Ikke problemfritt. Mine demoner og spøkelser fanget oss litt i begynnelsen. Men du var der. Standhaftig. Jeg lyttet. Uten din innsats mellom oss, hadde det aldri blitt oss to. Jeg hadde aldri kanskje opplevd det å bli nyforelsket i en alder av 60 år.

Mitt råd til andre. Gi dette en sjanse, men vær tålmodig. Det kommer til å skje. Til slutt.

Vi er deg evig takknemlig.

Hilsen Tor & Astrid."

Utenfor boksen var det jeg trengte.

 

“Jeg var kandidat hos Matchme og ble kontaktet av Ane i juli angående en date med en av kundene hennes. Hun mente det var bra match og hun var 100% sikker på at det ble full klaff med en gang. Jeg lo litt, og tenkte; jeg har datet mange de siste årene, jeg er kresen, bevisst, jeg vet hva jeg ser etter og det skal mye til å komme gjennom nåløyet mitt. Ane kjenner meg og mine kriterier, men hun kjenner meg da vel ikke bedre enn jeg kjenner meg selv…?
Jeg fikk en sms; «Han henter deg tirsdag kl 15.00». Første daten gikk bra, vi gjorde en aktivitet og det føltes behagelig å være sammen med han. Jeg kom hjem og satt med en god følelse, fy flate hun er god, dette føles annerledes og han er så annerledes fra guttene jeg har møtt på egenhånd. Jeg sendte Ane en melding etterpå; «Det var gøy! Jeg liker han og vil møte han igjen». Da kastet hun ballen til oss, vi møttes ca 2 ganger i uken i starten, og hyppigere etter hvert. Det tok nøyaktig 7 uker før vi offisielt var kjærester. Nå har jeg funnet mannen i mitt liv, den mest fantastiske mannen jeg noen gang har møtt. Jeg er stormende forelsket og har aldri hatt det bedre.

Ane åpnet øynene mine og lot meg se utenfor boksen jeg hadde vært i altfor lenge. Jeg fikk muligheten til å møte gutter utenfor mitt eget nettverk og de trygge, vante omgivelsene. Det var fint å ha en person på sidelinja å snakke med, og jeg satte pris på engasjementet og effektiviteten i startfasen. Hun er dyktig i sitt felt og jeg får fort følelsen av at hun vet hva hun driver med. Hun stiller de rette spørsmålene og får meg til å tenke på en annen måte når jeg har låst meg i et tankemønster.

Jeg er evig takknemlig for Ane; hun ga meg min store kjærlighet.

Bli matchet av matchmaker gratis? 

Hvis du legger igjen navn og email blir du videresendt til vårt registreringskjema hvor du gir deg selv muligheten til å bli matchet med din livspartner helt gratis! Ingen skjulte kostnader, og ingen bindingstid eller andre heftelser. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.