KLAR FOR Å FINNE DRØMMEMANNEN?

 

 

ER DU KLAR FOR Å TA ACTION I DITT KJÆRLIGHETSLIV?

Kjenner du at du har gitt opp det å finne den flotte mannen du ønsker deg? Kjenner du at du er lei platoniske blikjentskaper via Tinder? Lei av å se de samme trynene dag ut og dag inn, men har ikke peiling på hvor du skal finne noe annet. Noe bedre?

 

DE BRA MENNENE ER RETT RUNDT HJØRNET!

For 7 år siden tok jeg et onlinekurs av Matthew Hussey som endret livet mitt. Det endret min tankegang om attraksjon og det endret min tankegang om tiltrekning. Og ikke minst gav det meg verktøy som har ført til at hundrevis av damer har funnet sin store kjærlighet ved å følge rådene mine. 

På dette seminaret vil jeg dele det viktige tingene, som vi ikke ofte tenker over, før vi hører det.

Jeg vil ta tak i de feilene mange kvinner gjør, og du vil få kunnskap til å endre de tingene som er nødvendig å endre.

Du vil gå ut av dette seminaret ikke bare mer bevisst men også kanskje tryggere på deg selv og mer klar for å ta det siste steget for å få resultatet ditt. 

Først kunnskap så praksis!

De som har lyst kan etter seminaret være med ut og teste ut alt de har lært. Øvelse gjør mester og det å bli trygg på å ta kontakt med flotte menn er noe som krever mye øvelse. Da er det godt å starte sammen med andre som vet hvordan du har det og som har fått den samme oppskriften og kunnskapen. 

Hvem er jeg?

Jeg heter Ane Hagen og har jobbet som Datingrådgiver og Matchmaker de siste 10 årene. Jeg har studert attraksjon og tiltrekning i 15 år og har en forkjærlighet til forelskelse som oppstår ved bruk av riktige verktøy. 

De siste årene har jeg spesialisert meg på det å skape forhold som varer og fikk gjennom to år hvor jeg jobbet som matchmaker 14 par hvor 13 fortsatt er sammen i dag.

Jeg holder meg oppdatert med det som skjer i bransjen og er jevnlig i utlandet for å booste kunnskapen min og lære meg nye metoder som kan gi raskere resultater for mine kunder.

Du vil gråte og le gjennom denne dagen, og skape minner som du aldri vil glemme. Skal du gjøre noe som helst for ditt kjærlighetsliv så er dette den ene tingen du bør få med deg.

En hel dag med kunnskap, opplæring og utføring.

Poenget med denne dagen er at du skal forstå attraksjon, lære å se din egen verdi, få gode tips til hvordan du skal finne og komme i kontakt med menn som passer til deg, og vi skal sammen bli bedre på å ta kontakt og skape den rette vibrasjonen gjennom øvelse.

PROGRAM:

11.30 - Registrering

12.00 - 17.00 Seminar

17.00 - 18.00 Organisering og peptalk girlst night out

18.00-21.00 oppfreshing og klargjøring hver for oss.

21.00 oppmøte utested for sjekke start.

 

BONUS:

I tillegg til meg, vil du også få høre fra tidligere kunder som har brukt verktøyene og fått resultat, og du vil få møte Christine som er helt rååå på selvkjærlighet og skapelse av gode resultater ved å vite hvem du er og være glad i deg selv. 

 

FOR DEG SOM SKAL VÆRE MED UT:

Du MÅ ikke være med oss ut etterpå. Det er helt opp til deg. Jeg kommer til å dele alle opp i grupper og være med dere alle i ny og ne for å justere og gjøre dette gøy.  Bor du ikke i nærheten og ikke rekker å dra hjem for freshe deg opp så ta med skift så ar vi plass for å gjøre det på hotellet. For de som kommer utenfra så er det god pris på hotellrom - ta kontakt med meg direkte for å bestille. 

Meld deg på og begynn nedtellingen.

Denne dagen kommer til å bli en av de beste dagene i ditt liv! Du vil være så ekstremt glad for at du investerte i dette og fikk den kunnskapen du vil få. Det er KUN 100 plasser og med tanke på at jeg har 6000 følgere via mail og facebook så bør du være rask med å bestille din billett.

00

DAGER

00

TIM

00

MIN

00

SEK

Si YES til ditt eget kjærlighetsliv og hiv deg med!

Skulle noe å galt under bestilling eller du ikke ønsker å betale via kredittkort - send en mail til ane@anehagen.com asap og vips over penger på 48661217 disse billettene vil fyke ut!

Har du tenkt til å komme?

Fortell gjerne at du har bestilt billett og er klar for å rocke datingen i Oslo sammen med meg!!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.