FÅ DIN EGEN MATCHMAKER

Ved å bli TOTAL medlem får du din egen personlige matchmaker. Det betyr at du ansetter en person til å finne den riktige kandidaten til den viktigste stillingen i livet ditt:

DIN LIVSPARTNER

 

 

MÅLSETNING: FORHOLD SOM VARER

Når MatchMe Matchmaking ble opprettet i 2012 så handlet det om å få forhold til å vare. Det handler det fortsatt om i dag. Den trygge havnen relasjonen skal komme i ved å starte reisen med god kommunikasjon og forståelse for individet. 

Gjennom Matchmaker Akademiet sertifiseres matchmakere i den oppskriften. Under opplæringen blir de en del av TOTAL medlemskapet som du som kunde kan nytte godt av. 

BEST PÅ MATCHMAKING I NORGE

Her kan du lese mer om hvorfor vi er det og hvorfor du kan føle deg trygg når du investerer i et TOTAL medlemskap hos oss:

DIN PERSONLIGE MATCHMAKER + NETTVERK AV DYKTIGE MATCHMAKERE + EKSPERTHJELP.

Når du bestemmer deg for å oppgradere medlemskapet ditt til TOTAL får du ikke bare en personlig matchmaker som jobber for deg, men du får også en matchmaker som har et stort kontaktnettverk med god hjelp fra matchmakerne som hun eller han sammarbeider med i Match Me nettverket. I tillegg passer Matchhmakingansvarlig og ekspert Ane Hagen på at du som kunde får den oppfølgingen du fortjener. 

GRENSER FOR ANTALL KUNDER PR MATCHMAKER.

Alle våre matchmakere har max 3 kunder de jobber for om gangen.  Etter å ha driftet et stort rent matchmakingselskap i 2 år, med 4 ansatte og på det meste 90 kunder, er det veldig klart hva som fungerer og ikke fungerer. Hos oss skal du være i total fokus når du er VIP TOTAL medlem. Så enkelt er det. 

UTDANNEDE MATCHMAKERE

Alle matchmakerne som får ansvar for VIP TOTAL medlemmer er utdannet innen yrke. De har tatt Matchmaker Akademiet og er enten ferdig sertifisert eller under sertifisering. Dette gir deg en trygghet om at din matchmaker virkelig har forståelse for faget og brenner for yrket. Dette er ikke mennesker som jobber som matchmaker uten å først sette seg inn i hva det dreier seg om. 

BONUS TIL MATCHMAKEREN HVIS DU FINNER KJÆRLIGHETEN.

Vi kan ikke garantere at du vil finne din store kjærlighet ved å bli TOTAL medlem hos oss, men våre matchmakere er kanskje mer motiverte enn andre pga vår bonus ordning. Når du får deg kjæreste får matchmakeren en bonus. Dette gjelder også hvis du finner kjærligheten på egenhånd.  30% av alle matchmakingkunder finner kjærligheten på "egenhånd" når de har ansatt en matchmaker. Bevisstheten man får igjennom prosessen skaper nemlig resultater. Den ene eller den andre veien.

HVORDAN MATCHER VI?

Ane har utviklet en egen matchingmetode med egne verktøy og algoritmer som hun har stor suksess med. Denne oppskriften og metoden lærer alle som tar Matchmaking Akademiet og det er denne metoden VIP TOTAL medlemmene blir matchet via.

I Februar 2017 var Ane i USA og deltok på 2017 Love Coach Conference. Når hun fortalte om statistikken hun hadde fått som matchmaker viste deg seg å være en unik statistikk i bransjen.

13 av 14 par som Ane har matchet er fortsatt sammen i dag. Oppskriften hennes benyttes nå av flere av de store matchmakingselskapene i USA. 

Metoden har 2 grunnprinsipper. 

GRUNDIG LETING.

Vi finner mennesker som virkelig passer sammen. Ikke bare her og nå, men om 5 år, 10 år 20 år. Vi passer på at grunnmuren er tilstede slik at dere bygger hverandre opp og bidrar til noe positivt i livene til hverandre også når forelskelsesrusen er over. Alle kan forelske seg, få opplever den dype kjærligheten.

GRUNDIG OPPFØLGING

Det er når vi har funnet den rette til en kunde den virkelige jobben begynner. Oppfølgingen vi gir løser opp i eventuelle konflikter eller usikre følelser og skaper god og trygg kommunikasjon mellom parene.

Personene som matches må kunne beundre og respektere hverandre. I tillegg så må de ha tilknytningstiler som passer sammen. Hvordan du er som menneske og hvordan du er i en relasjon har altså størst betydning. For oss handler det ikke om å skaffe våre kunder en kjæreste, men en livspartner. De er også med på å skape de resultatene vi får. Det er ikke hokkus pokkus. Det tar tid å finne rett match, men når det skjer kan du være sikker på

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

Ta kontakt med din matchmaker, eller din kontaktperson hos Match Me, eller legg igjen melding her så tar vi kontakt med deg snart.

GÅ TILBAKE TIL MATCHME
LES OM VÅRE MATCHMAKERE + REFERANSER
LES OM VÅRE ANDRE MEDLEMSKAP
LES OM NETTSIDEN VÅR
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.