MENU HIDE

Bli bedre på dating.

Nettportal for deg som ønsker bedre datingopplevelser! GRATIS!

Vi lever i en verden hvor det meste styres av penger. Alt skal koste noe og alt skal det tjenes penger på. Mitt hovedmål med det yrket jeg har valg er at flere mennesker treffer hverandre. Jeg har fulgt med på nettdating siden tidenes morgen og jeg har sett hvordan utviklingen fører med seg mer frustrasjon og mer ulykkelighet. Joda, det er noen bra historier innimellom der, men for de fleste så er det et kaos og vanskelige følelser.

Jeg ønsker at flere blir gode på å ta kontakt med potensielle kjærester og at flere finner roen i gode og trygge relasjoner. For å klare det bruker jeg all min tid på å opparbeide meg mer kunnskap. Jeg leser bøker, tar kurs, deltar på konferanser i bransjen. Jeg gjør det jeg kan for å være så oppdatert som mulig. 

Bedre Dating skal være en portal med deling av informasjon. Hvor jeg deler det jeg finner og prøver å formidle mine tanker og mine oppdagelser, og hvor dere kan dele deres erfaringer og finne gode løsninger sammen.

Sniktitt på hva du finner i portalen: 

 

Alt dette skal være gratis og mitt mål er at det skal hjelpe så mange som mulig. Jeg har andre tjenester som gjør at jeg får noe igjen for jobben jeg gjør og hvor de som bestiller tjenestene får mer oppfølging og mer konkrete løsninger som passer til dem.  På den måten kan jeg fortsette å bruke all min tid på å skape gode løsninger for alle single og samtidig bidra til at mye av det jeg formidler er gratis. 

Håper du finner portalen nyttig, og deler link  med andre du tenker dette kan passe til. 

Warning You have not selected any offers. To sell your products, please add one or more offers in the admin.